Iskikö koronakriisi ruuantuotantoon ja kuinka kekseliäs ruokasektori on? Katso keskustelu kello 13

Takki kääntyi hiljaisuudessa: Lidl antoi vuonna 2019 lupauksen myydä vain Reilun kaupan banaaneja mutta halvemmat banaanit palasivat kauppaan jo samana vuonna

Näin pelastat pakastepaistin, jos se on päässyt sulamaan sähkökatkon seurauksena – älä pakasta uudestaan

Lidl perustelee banaanipäätöstään: "Muille kuin Reilun kaupan banaaneille on edelleen kysyntää"

Suomalaisnuoret muita haluttomampia vähentämään lihankulutusta – vähentämisen syyt eroavat jopa naapurimaa Ruotsista

Onko kotivarasi kunnossa, jos myrsky vie sähköt? Näillä konsteilla ehdit vielä varautua

Kotimaisiin raaka-aineisiin panostava Friends&Brgrs avaa kuusi uutta ravintolaa

Suomi-ruuan suosio näkyy kaupan myyntidatassa – Isoin muutos alle 35-vuotiaiden ostoksissa

Ruusunmarja on erinomainen C-vitamiinin lähde ja monikäyttöinen loppukesän herkku – Aarre kertoo, miten ruusunmarjaa voi hyödyntää

Söin täällä: Kotkan Keisarinsatamassa herkutellaan savumuikkukeittoa ja rotukarjan jauhelihapihvejä edulliseen lounashintaan

Mesiangervokuohujuoma, glögimarmeladi ja kuusenkerkkäsiirappi – nämä ovat kymmenen parasta ruokalahjaa

"Teillä on tarkkaan varjeltu salaisuus, joka kannattaisi kertoa muillekin" – Pohjois-Savon ruokaa juhlitaan nyt Euroopan laajuisesti

Saksalainen kauppaketju täydentää myymälässä paistettua sortimenttiaan Leipäviikolla – "Ne leivotaan Suomessa kotimaisesta viljasta"

Valtio suosii jatkossa kotimaista ruokaa julkisissa hankinnoissa

"Menekki yllätti täysin ja jouduimme valmistamaan uusia kermakarkkeja öisin" – sukutilan maito jalostuu herkuiksi Viitasaarella

Suomi saa jatkaa lihan ja kalan perinteistä savustamista – Euroopan komissiolta heltisi pysyvä poikkeuslupa

"Pannaanko ohrasta olutta vai syötetäänkö se sioille?" – Ruoka päätyy ihmisten ravinnoksi parhaiten, jos viljelijät tietävät etukäteen, mitä kuluttajat haluavat

Puolustusvoimia muonittava Leijona Catering vastaa: Ruotsin kautta kiertää vain 4 400 munaa vuodessa

Suomi aikoo puolittaa ruokahävikin vuoteen 2030 – Luke haastaa kaikki keinot käyttöön

Tutkimus: Roskaruoka vaikuttaa syöjänsä DNA:han ja ikäännyttää ennen aikojaan

Osa Suomen armeijan munista keitetään ja kuoritaan Ruotsissa – munat käytetään varuskuntaravintoloissa

Ei huolta, savustettuja tai palvattuja liha- ja kalatuotteita saa myydä jatkossakin – perinteen jatkuminen on taattu pysyvällä poikkeusluvalla

Kauppojen ruokahävikkiä torjutaan muutenkin kuin hukka-alella: tuotteita menee ruoka-apuun, rehuksi, bioetanoliksi tai vaikka mehuksi

Luulitko, että kasvikset täyttävät kuitutarpeesi? Silloin päivässä pitäisi syödä ainakin 25 porkkanaa tai 12 omenaa

Ruuantuotannossa edessä iso kriisi – toimintatapojen täytyy muuttua, pohditaan Arlan ruuan tulevaisuutta luotaavassa podcast-sarjassa

Tämä suomalaisten suosikkielintarvike on yllättäen hävikkiykkönen – ruuan haaskaamisesta valmistui tuore tutkimus

Mämmi maistui myös ranskalaisille, kun Leena Hasselman tarjoili sitä ravintolassaan Pariisissa: ”Me ollaan liian vaatimattomia”

Tiesitkö, että myös tutut viljat ruis, kaura ja ohra sisältävät kasviproteiinia ja vieläpä terveysvaikutteisia?

Tuore ravintolayrittäjä ihmeissään anniskelusäännöistä: "Merkittävä osa myynnistä katoaa, jos juhliin ei saa tuoda omia juomia"

Suomi on Euroopan ykkönen elintarvikealan uusien tuotteiden kehittämisessä – jättää taakseen jopa tunnetut ruokamaat Italian ja Ranskan