K-ryhmän myynti osoittaa selvin luvuin kotimaisen suosion kasvun korona-aikana

Neljän ruokayrityksen vientirinki oli tammikuussa jo lähtökuopissa Hongkongiin – "Nyt odotamme Kiinassa uudenvuoden juhlinnan päättymistä", sanoo Snellmanin vientivastaava

Söin täällä: Suomalainen hevonen tekee viimeisen palveluksensa herkkusuun lautasella

Maailman helpoimpaan suklaamousseen tarvitaan vain kaksi raaka-ainetta

Hammaslääkärilehti: Kasvijuomien runsas käyttö voi aiheuttaa kariesta

Kotimaista lihaa suosiva saa tiirata valmisruokien pakkausmerkintöjä tarkkaan: Liha voikin olla Saksasta, Puolasta tai Uudesta-Seelannista

Suomen lipulla myydään ulkomaista kinkkua – Savuhovi: "Meille tärkeää on avainlippu ja suomalaisten työllistäminen"

Ruokavalion kokonaisuus ratkaisee – ilmastopaneeli kehui Suomen maatalouden ilmastotavoitteita

Fazerin kaurariisi voitti Ruotsin elintarvikepalkinnon – Suomessa tuotetta ei saa sanoa riisiksi

Riisi on ilmastopahis ja soija ja lohi sankareita, kun verrataan ruuan ilmastovaikutuksia suhteessa ravitsemukseen – katso keskustelu aiheesta suorana kello 9

Maataloustuottajia on palkittava hiilensidonnasta, vaatii Sitran Mari Pantsar

"Nekkumainen, hempeä" – vuoden parhaan hunajan ainekset kerättiin puolukan kukista Muhoksella

Söin täällä: Ainutlaatuinen kahvila tarjoaa rapeaa sienipiirakkaa kissaseuralaisten kera

Ruokakaupoissa näkyvät nyt nämä kolme vahvaa trendiä – S-ryhmä avaa myyntilukujaan

Torjunta-ainejäämiä aasialaisissa chilipaprikoissa, kiinalaisissa pavuissa ja intialaisessa riisissä – Tulli on hylännyt 37 elintarvikkeiden tuontierää tänä vuonna

Eläinsuojelija teki lihakanien kasvatuksesta itselleen elinkeinon – "Kädet tärisivät ensimmäistä kania teurastaessa"

Menettävätkö kalakukko, karjalanpiirakka ja sahti kohta EU-suojansa? Komissio esittää perinnemerkinnästä luopumista

Kondiittorimestarin taidonnäyte Lucia-leivos vaati 50 koeversiota ja parikymmentä melkein valmista – "Tästä voi tulla klassikko!"

Katso video: Kotitila kauppaa verkossa pientilojen lihaa – puodin tiskistä saa vuohenlihaa, joka kiinnostaa asiakkaita

Hävikkifoorumi aikoo hävittää hävikin ruokaketjun yhteisvoimin – "Jokainen suomalainen tuottaa noin 23 kiloa ruokahävikkiä vuodessa. Tämä ei voi enää jatkua"

Hampurilaishimo taattu! Kesällä vanhasta kioskista aloittanut ravintola siirtyi sisätiloihin ja tarjoilee maanmainiota pikaruokaa

Noora-koira haistoi aarteen: Suomesta löytyi 424 gramman ennätyssuuri tryffeli – myyntituotot köyhille lapsiperheille

Tuottajien lahja kouluille: kasiluokkalaiset kokkaavat kotimaisista raaka-aineista juhla-aterian

Todellisen lähilihan tuotannossa eläimet säästyvät kuljetuksilta

"Liha on lihaa vaikka sen laittaisi lainausmerkkeihin" – Elintarvikekemisti arvostelee Keskon sanavalintaa lihaa korvaavissa tuotteissa

Tuore tutkimus: Maatilalla varttuminen ja monipuolinen ruoka suojaavat lasta astmalta

"Epäreilusti toimivien kannattaa olla huolissaan" – näin ministeri Leppä vastaa Lidlin avoimeen kirjeeseen

"Tämä tuskin on se tulevaisuus, jota toivomme" – Lidl lähestyy ministeri Jari Leppää elintarvikelain uudistuksen johdosta

Kun ulkomaan lennoille ei pääse, suomalaiset makumatkailevat nyt ravintoloissa

Luomu SM -kisassa ammattikeittiösarjan voitto heltisi prosenttiyksikön erolla – Lumijoen ruokapalvelu peittosi yksityiset ravintolat