Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Forest.fi: Näin luonnonkuusi kiinnostaa Britannian ja Yhdysvaltojen joulunviettäjiä
Tilaajalle
|
Tutkimus: Soiden ennallistaminen saattaa vapauttaa turpeeseen sitoutuneita raskasmetalleja
Valmisruoka
Elintarviketeollisuus
|
Hetki-salaattiaterioistaan tunnettu suomalainen Fresh Servant laajentaa Ruotsiin
Elintarviketeollisuus
|
Atrian valmisruokatehtaan modernisointi alkoi
Tilaajalle
Elintarviketeollisuus
|
Snellman Kokkikartanolta merkittävä yritysosto: Laajentaa erilaisiin leipä- ja välipalatuotteisiin
Elintarviketeollisuus
|
Nykykuluttaja haluaa hävikkiruokaa mieluusti siistissä paketissa – tällöin epämiellyttävältä näyttäviin tuotteisiin ei tarvitse koskea
Kauppa
|
Huippukokki Henri Alén suunnitteli Lidlille uudet valmisruoat: Valmistetaan Suomessa
Ruoka
|
Muistatko Rosson legendaarisen raastepöydän? Se mullisti suomalaisten salaatinsyönnin
Elintarviketeollisuus
|
Atria investoi uuteen ohukaisten tuotantolinjaan 7 miljoonaa euroa
Elintarviketeollisuus
|
Elintarviketyöläisiltä lakkovaroitus neljään Valion tehtaaseen
Elintarviketeollisuus
|
Suomalaisen menestysreseptin voittaja tulee Kinnarin 350-vuotiaalta tilalta – valmisruoka pakattu täyteen kotimaista kauraa
Ruoka
|
Salaatit ovat yksi ostetuimmista valmisruoista – niitä myydään valtava määrä päivittäin
Ruoka
|
Syödäänkö teillä einesruokia? Niiden takana voi olla tämä mies
Tilaajalle
Ruoka
|
HK Foods vetää mikroaterioita myynnistä, merkinnät allergeeneistä eivät täsmää
Ruoka
|
Lantmännen teki jälleen yrityskaupat suomalaisen lihatalon kanssa – nyt vuorossa Atria
Elintarviketeollisuus
|
Snellmanin yt-neuvottelut johtivat 17 työsuhteen päättymiseen
Ruoka
|
Valmisruoka kuuluu suomalaisten joulupöytään – valmislaatikoita ostetaan eniten Itä-Suomessa
Ruoka
|
Pia, 40, jätti johtajatyönsä ja alkoi leipoa pakastepizzaa: ”Ajattelin, että hulluko olen”
Ruoka
|
45 000 suomalaista syö maksalaatikkoa päivittäin – mutta kuuluvatko rusinat joukkoon?
Ruoka
|
Lounassalaatissa täysin väärä etiketti – aiheuttaa vaaran allergisille
Ruoka
|
Nälkä yllättää liikkujat, ja se näkyy kauppojen välipalahyllyssä – hitiksi ovat osoittautuneet erityisesti kaupassa täytetyt leivät
Ruoka
|
Mitä tapahtuu, kun lapset saavat poimia kasviksen tai hedelmän ostoskoriin? Suvi Luoman perheessä niin tehdään aina, ja siitä syntyy yllättäviäkin makuja
Ruoka
|
Uusi kotimainen valmisruoka on todella tervetullut – muikut ja maalaisperunat valmistuvat kätevästi airfryerissa
Kolumni
Janiko Kemppi
Ruoka
|
Valmisruoka voi olla päivän pelastus
Ruoka
|
Hävikkipaprikoiden uusi elämä – uutuuskeitto vähentää tuhansia kiloja ruokahävikkiä
Ruoka
|
Unohda mikro – näin lämmität maksa- tai makaronilaatikon täydelliseksi Sikke Sumarin ohjeilla
Tilaajalle
Ruoka
|
Stressaatko vai nautitko joululaatikoiden teosta? Näin toimii kaksi kolmesta suomalaisesta
Ruoka
|
Tuleeko tästä maksalaatikon veroinen suosikki? Saarioinen kehitti uuden eineksen yhdessä Vappu Pimiän kanssa
Elintarviketeollisuus
|
Snellman alkaa paistaa lihapullia Pietarsaaressa – ”Tällainen tuote puuttuu kaupoista”
Ruoka
|
Suomen suosituimman valmisruuan resepti on pysynyt muuttumattomana 65 vuotta
Ruoka
|
Ateriakipot saivat jatkoa: Kuopiolainen KomeroFood toi markkinoille ruuan joka viikonpäivälle
Aloittaisitko päivän nakkimukilla?
Nämä viisi ovat viime vuoden suosituimmat luomutuotteet – lastenruoka kirii kärkeen myynnin arvossa laskettuna
Roiskeläppä tuli kauppoihin 41 vuotta sitten, eikä ajoitus ollut sattumaa
Valmisruokien suosio ja valikoima kasvaa, mutta kärkipaikkaa pitää tuttu klassikko
Sokerin määriä kannattaisi laskea valmisruoissa ja -juomissa – toimenpiteet voisivat vähentää myös eriarvoisuutta
Yle: Snellman investoi 11 miljoonaa euroa valmisruokatehtaaseen Pietarsaaressa
Eineksien ja ravintolaruuan raja hämärtynyt korona-aikana – valtaosa ei koe häpeää valmisruokien ostamisesta
Suomalaisten perheyritysten Classic Pizzat valmistetaan Virossa tuontiraaka-aineista – tuorepitsat tuodaan nyt K-kauppojen valikoimiin
Atria osti valmisruokia valmistavan Domretorin
Huono äiti -yrittäjä Sari Helin sai tappouhkauksia tämän takia: "Minua nimitettiin kokoomushuoraksi, vaikken ole edes kokoomuslainen"
Onko joku näistä keittojen äiti? – parhaan keiton keksijä voi päästä Tampereelle
Lanttulaatikkoa piiraan täytteeksi ja rosolliin oma majoneesi – Miten sinä tuunaat valmiin joululaatikon?
Valmisruuan valmistaja ja Manner-Suomen ainut perunalastutehdas listautuvat
Prosessoitu valmisruoka on kytköksissä kuolleisuuteen
Kolumni
Katja Lamminen
Ulkoistettu salaatti
Valmisruokien kasviproteiini tulee usein ulkomailta – einesten kotimaisuus tökkii myös lihavaihtoehdoissa
Kolumni
Terhi Pape-Mustonen
Hernekeittopettymys kuvaa kasvisruuan tilaa
Valmisruoka on useimmille ok – Jo peräti 75 prosenttia ostaa joululaatikot valmiina
Roiskeläppä ja maksalaatikko eivät peräänny – Myydyimpien valmisruokien kärki muuttuu hitaasti
Eineksiin mieltynyt
Kokkikartanon Tommy Snellman vannoo kotimaisen raaka-aineen nimiin: Laatu syntyy siitä, että tehdään kuin itselle
Valmisruokabisnes kasvaa ja Kokkikartano haluaa haukata siitä yhä suuremman palan
Kumpaan joukkoon kuulut: Joululaatikot valmiina kaupasta vai itse värkäten?
Hyvinvointi vetää – keitot ja salaatit avittivat Saarioinen Oy:n tulosta
Tehtaanjohtaja katsoi parkkikiekosta kumpaa vauvaa syöttää seuraavaksi
Yle: Suomen suosituin valmisruoka täyttää 60 vuotta
Kolumni
MT toimitus
Mikään ei mene hukkaan
Lukijalta: Säästä lapsesi purkkimuonalta – "pula-ajan muonituskeino, johon sotilaatkin kyllästyivät"
Ruokatalot käyttävät brändeihinsä kotimaisia raaka-aineita, ammattikeittiöille tarjotaan tuontitavaraa
Luomuliha ei kuulu Snellmanin tuotteisiin nyt eikä lähitulevaisuudessa
Kolumni
MT toimitus
Konstailematon kokki
Kulinaristinen teatteri tempaa mukaan
Oy Snellman Ab
Kuluttajille ei kelvannut kotimaan broileri
Verkossa sanottua Hormonilihalle täystyrmäys
Hellan kulmalla Rautapata kokkaa kiireen keskellä
Kolumni
MT toimitus
Hovin tavoilla
Ruotsissa ajetaan hiiliveroa lihalle
Verkossa sanottua Valion uutuusmaito kuumentaa kansaa
Halpa roskaruoka lihottaa talouskasvun maissa
Miehet marttailevat Kemijärvellä
Hyvää ja terveellistä vanhusten lautasille
Saarioisten tulos laski
Taitava polttaja säästää puuta
Säästäväisen kokin arkivinkkejä
Valmiskeittojenvertailu yllättää
Sukulasta vuoden terveysvaikuttaja
LASTENRUOKA
Ruokakassiin puuttuminenverottaa itsemääräämisoikeutta
Ikääntyville halutaan räätälöityjä valmisruokia
Suomen Nestlé uusii 720 pakkausta
Kulutus-tottumusten muutoksessa pitää pysyämukana
EU tiukentaa hevospassien valvontaa
Saarioinen paransi tulostaan
HK Scan yhtenäistää yhtiönimensä
Atria Suomi ostaa osan Domretorista
Alkuperä näkyviin
Monelle maistuu valmisruoka
EU-komissio esittää pakollistaalkuperämerkintää kaikille lihoille
Komission esitys ei yllättänyt Kuluttajaliittoa
VERKOSSA SANOTTUA Lihaton lokakuu ei innosta
yritykset
HELLAN KULMILTA Hyvä vai paha eines?
Atria sulkeeKarkkilan tuotantolaitoksen
Kolumni
MT toimitus
Itse kokaten kotimaista ruokaa
Pienet einesvalmistajat hyötyisivät pakollisesta alkuperämerkinnästä
Tervetuloa puolustamaan alkuperämerkintöjä
ETL kiemurteleeselvässä asiassa
Liika suola huolena Yhdysvalloissa
Eviran Aho: Ruokahuijaus ei pääty hevosen-lihaan
Atria ponnistituloksen plussalle